Behandling af personoplysninger:

Vi indsamler følgende oplysninger om dig.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og kampoptaktsmail, indsamler vi din e-mail adresse og favoritklub. Det samme er tilfældet hvis du har deltaget i en konkurrence / afstemning / quiz. Emailudsendelserne sker gennem Mailchimp eller Drupal. Såfremt du vinder en konkurrence indhenter vi dit navn og din adresse på mail, så vi kan sende dig præmien.

E-mail bevares indtil samtykket trækkes tilbage. Adresser slettes efter præmien er fremsendt.

Formålet med behandlingen:
Vi kontakter dig med oplysninger om Superligaen, den bedste danske fodboldrække for Herrer via vores nyhedsbrev og kampoptaktsmail. I fald du vinder en præmie er formålet alene overholdelse af de vilkår vi har lovet i konkurrencen.

Kontaktoplysninger på Dataansvarlig:
Superligaen A/S
CVR: 13996830
DBU Allé 1, 2605 Brøndby,
info@superliga.dk

Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger Superligaen A/S har registreret om dig samt få berigtiget eller opdateret, eller slettet dine oplysningerne ved at skrive til info@superliga.dk, ligesom du altid kan trække dit samtykke tilbage ved at følge linket i bunden af de mails vi sender dig.

Hvis du ikke er tilfreds med Superligaens behandling af dine oplysninger i henhold til gældende lovgivning, kan du klage til Datatilsynet:
Se mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Såfremt du er aktør i Superligaen henvises til din ansættelseskontrakt – for spillere kontraktens Pkt. 12.3. hvor anvendelsen her sker til eksekvering af klubbernes ret til fælles markedsføring af turneringen.

 

Persondatapolitik – Superligaakkreditering:

Akkrediteringssystemet håndteres af Superligaen A/S (CVR 13996830).

Vi opbevarer dit navn, din e-mail og dit telefonnummer, samt hvilket medie du er tilknyttet og hvilken funktion du har. Formålet er systatisk og effektiv håndtering af akkreditering af medier til Superliga kampe.

Oplysningerne videregives til den presseansvarlige i de Superligaklubberne, når søger akkreditering til kampe hos klubben.
Du kan selv opdatere dine kontaktoplysninger, i fald de ændres.

Vi kontakter i forbindelse med sæsonskiftet de enkelte medier og søger at få opdateret/berigtiget de relevante oplysninger.

Du kan få indsigt i hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, få berigtiget eller opdateret oplysningerne, ved at skrive til info@superliga.dk

 

Hvis du ikke er tilfreds med Superligaen A/S behandling af dine oplysninger i forhold til lovgivningen, kan du klage til Datatilsynet

Se mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Inden er du naturligvis velkommen til at kontakte os med en eventuel problemstilling.