OPTAKT: AAB – FC MIDTJYLLAND

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #aabfcm

Spillere i aktion: Anders “Hansi” Hansen og Daniel “Shoppen” Mogensen (AaB) + Wahed “The Kid” Obayd og Nicklas “Niller” Steensgaard (FCM).

AaB kan med en sejr bringe sig kun et point efter FCM og tæt på top otte. I går aftes spillede AaB uafgjort med Helsingør, imens FCM tabte 9-5 til Vejle Boldklub. Midtjyderne stiller med turneringens topscorer, Niller, så der skal bankes nogle mål i kassen, hvis AaB skal sejre. Men det kan blive svært. AaB er sammen med Vendsyssel turneringens mindst scorende hold med 15 mål i fem kampe. Omvendt lukker FCM mange mål ind og har den næstdårligste målforskel i top otte.

 

OPTAKT: VENDSYSSEL – AGF

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #venagf

Spillere i aktion: Christian “Aaby” Aaby Nielsen / Andreas “Keller” Keller (VEN) + Fatih “FifaÜstun” Üstun / Niklas “Niller” Jacobsen

AGF er storfavorit i denne kamp. Jyderne sidder solidt på tredjepladsen og er stukket lidt af sammen med Brøndby og FCK. Vendsyssel har fire points på 13. pladsen og skal til at komme igang, hvis det skal blive til en slutspilsplads. I aftes tabte Vendsyssel med fire mål mod Hobro IK. AGF slog Lyngby med fire mål og er kun blevet besejret af FC København med et enkelt mål. Kun Brøndby har en bedre målscore end AGF, som er i plus 13.

 

OPTAKT: FC KØBENHAVN – BRØNDBY IF

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #fckbif

Spillere i aktion: Mads “MadsR” Rasmussen (T) / Marcus “Marcuzo” Jørgensen (FCK) + Daniel “Dingo” Klink Kristensen / Frederik “Fredberg” Fredberg (BIF)

Historiens første FIFA NEW FIRM DERBY!  Det bliver intenst, dramatisk, forhåbentlig spændende og formentlig en tæt kamp. Rækkens nummer ét mod nummer to. Brøndby har vundet alle fem kampe. FCK har spillet uafgjort mod Randers og vundet resten. Brøndby har indtil videre været turneringens mest sprudlende hold, men faktisk har FCK blot scoret et mål mindre. Københavnerne stiller til New Firm uden sin tidligere verdensmester; Agge. I stedet spiller FIFA-træner MadsR, som slog rutinerede Adellovic 2-1 i sin debut i eSuperligaen i aftes. Både FCK og Brøndby bliver meget svære at holde ude af slutspillet, så kampen gælder mest prestigen, som vel nærmest også er det vigtigste imellem de to store rivaler. Derudover spilles der naturligvis om slutplaceringer i grundspillet, så man på papiret får en lettere modstander i kvartfinalen. Gå ikke glip af historiens første FIFA NEW FIRM!

 

OPTAKT: RANDERS FC – VEJLE BOLDKLUB

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #rfcvb

Spillere i aktion: Hassan “HassanPlayer” Al-Sarif (T) / Mohamed “Al-Bacha” Al-Bacha (RFC) og Joe “JoeFromDenmark” Nørregaard / Mikkel “LordHjorth” Hjorth Back (VB)

Vi runder sjette spillerunde af med en kamp, der ser meget spændende ud. Randers har med to sejre i træk lige netop spillet sig ind i top otte. Vejle er også i god form og har et enkelt point flere. Østjyderne ligger en enkelt plads over Randers, men har en lidt dårligere målscore. Før sæsonstarten var Vejle og Randers blandt de hold, som modstanderne nævnte som mulige medaljekandidater og begge klubber er altså ved at finde storspillet frem. Og det er på det rigtige tidspunkt. Hvis man kommer for langt bagud i en liga med 16 hold, kan det være svært at nå top otte.

 

OPTAKT: AC HORSENS – ESBJERG FB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #achefb

Spillere i aktion: Mikkel “Legind” Hansen (T) / Rasmus “Ralle” Pedersen  (ACH) og Christian “Qack” Lillebæk (T) / Daniel “Chrøis” Chrøis (EFB)

Esbjerg og Horsens kæmper begge for at hænge på i midterfeltet i eSuperligaen. Aftenens kamp vil give vinderen et godt skub mod slutspillet og top otte. Esbjerg er placeret tredjesidst og Horsens ligger tre pladser højeste i rækken. I aftes skabte Horsens en af turneringens største overraskelser indtil videre ved at besejre OB med 5-4. Esbjerg spillede en pæn kamp i aftes mod topholdet Brøndby, men kan ikke bruge nydelige nederlag til noget. Der skal points på kontoen snart.

 

OPTAKT: HOBRO IK – OB

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #hikob

Spillere i aktion: Mathias “Bech” Bech / Joakim “Lynge” Lynge (HIK) og Lasse “Kongen” Bækkelund (T) / Claes “KegleKongen” Hansen (OB)

Hobro IK og OB ligger begge med ni points i tabellen. Dejlig lunt i top otte. Men efter tre sejre i træk for OB er det blevet til to nederlag i træk. I meget tætte kampe imod Brøndby IF og senest AC Horsens i går aftes. Top otte placeringen er dog ikke umiddelbart i fare. Hobro IK har været en af turneringens overraskelser. Flot placering som nummer fire. Lige bag BIF, FCK og AGF. Hobro’s Bech har indtil videre været en af turneringens bedste og mest scorende spillere.

 

OPTAKT: SØNDERJYSKE – FC HELSINGØR

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #sjefch

Spillere i aktion: Jamal “banzy_3g” Al-Badry / Magnus “Rabeck” Rabeck (SJE) + Wali “Kaz” Kazmi (T) / Tamer “Tamer” Taser (FCH)

Sæsonen vildeste bundopgør! FC Helsingør har blot et enkelt point på næstsidstepladsen. Sønderjyske har stadig sit første point til gode. Begge klubber har dog været tæt på sejre i en eSuperliga, hvor der ikke gives points ved dørene. Begge klubber spiller seværdig og flot FIFA-fodbold, så der er lagt op til en fed bundkamp.

 

OPTAKT: SILKEBORG IF – LYNGBY BOLDKLUB

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #achefb

Spillere i aktion: Adel “Adellovich” Daher / Jesper “Pilm” Prang (SIF) + Andreas “Kaalby” Hjortskov / Aldin “Aldin” Ismajlovic (LBK)

Silkeborg og Lyngby Boldklub ligge henholdsvis nummer ni og ti i eSuperligaen. Placeringerne lige udenfor slutspillet. Men begge klubber vil gerne med i det gode selskab, som også betyder pengepræmier og FIFA pro points. Der er lagt op til en af aftenens mest seværdige kampe, mellem to klassiske klubber i dansk græsfodbold. Og måske snart i FIFA-bold.

 

 

Luk menu