OPTAKT: FC MIDTJYLLAND – VEJLE BOLDKLUB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fcmvb

Spillere i aktion: Niller (FCM) og TheKid (FCM) +  Kragelund (VB) og LordHjorth (VB)

Både Vejle og FC Midtjylland har blot tabt en enkelt kamp i sæsonen. Men midtjyderne har fire points flere. Med en sejr vil Vejle spille sig op i top otte i tabellen, og placere sig på en af de eftertragtede slutspilspladser.

I sidste spillerunde delte ‘LordHjort’ og ‘Kragelund’ point med AaB i eSuperligaens foreløbig mest målfattige opgør; 1-1. Se om det lykkes ’TheKid’ og ‘Niller’ at åbne nordjydernes betonforsvar.

‘Niller’ er med 4,75 mål i snit topscorer i eSuperligaen og FCM er blandt rækkens mest scorende hold, og der er næppe tvivl om, at det bliver en kamp, hvor FCM vil prøve at dominere offensivt og gøre kampene målrige. Vejle vil formentlig have en interesse i, at kampene ikke bliver det rene indianerfodbold, og derfor spille ud fra en kontrolleret defensiv.

 

 

OPTAKT: SILKEBORG IF – FC KØBENHAVN

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #siffck

Spillere i aktion: Pilm (SIF) og Adellovich (SIF) +  Marcuzo (FCK) og MadsR (FCK)

Både Silkeborg og FC København ligger lunt i top otte før femte spillerunde.

Silkeborg har vist sig at være et hold, man ikke bare lige besejrer. ‘Pilm’ har i løbet af den seneste uge slået begge de to tidligere verdensmestre ‘Agge’ og ‘Al-Bacha’.  Til gengæld kom rutinerede ‘Pilm’ til kort imod Esbjergs ‘Chrøis’, der med en scoring i sidste øjeblik i tirsdags sikrede en personlig 2-1 sejr og dermed uafgjort.

FC København er sammen med Brøndby turneringens eneste ubesejrede hold. ‘Agge’ og ‘Marcuzo’ er ved at få åbnet op for sluserne. ‘Agge’s defensiv har fungeret upåklageligt, han er meget svær at score imod og har skaffet de nødvendige resultater. Når offensiven får alvor bliver sat og presset lettes en smule på to af medalefavoritterne, er der store ting i vente fra københavnerne.

Se med om Silkeborg holder stand – eller ligefrem tager sejren. ‘Pilm’ og ‘ Adellovich’ kan slå alle på en god dag.

 

 

OPTAKT: ESBJERG FB – BRØNDBY IF

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #efbbif

Spillere i aktion: Qack (EFB) og Chrøis (EFB) +  Dingo (BIF) og Fredberg (BIF)

Brøndby blev trukket helt hen til kanten af de gode venner fra OB i fjerde spillerunde. Til sidst slap ‘Dingo’ dog fri og sikrede sejren mod ‘Kongen’, der tabte 1-2 og måtte se ‘Dingo’ i sin signaturjubel; “Peberkværnen”.

Kampen mod fynboerne viste, at ‘Dingo’ ikke kun sprudler offensivt. Mod de stærkeste modstandere, står han bedre defensivt og det er stærkt, at holde ‘Kongen’ nede på en enkelt scoring.

Esbjerg kommer fra en succesoplevelse, da det i sidste øjeblik lykkedes ‘Chrøis’ at score til 2-1 mod ellers formstærke ‘Pilm’ fra Silkeborg i fjerde runde. Det gav uafgjort 5-5. Esbjerg er lige nu to points fra målet om top otte, så en sejr vil lune for ‘Qack’ & Co.

Se om vestjyderne kan bremse Brøndbys målmaskine, eller om ‘Dingo’ og ‘Fredberg’ får en sejr før morgendagens “FIFA New Firm” mod FC København.

 

 

OPTAKT: SØNDERJYSKE – RANDERS FC

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #sjerfc

Spillere i aktion: banzy_3g (SJE) og rabeck (SJE) +  HassanPlayer (RFC) og Al-Bacha (RFC)

Vi lukker eSuperliga-runden med et rent jysk opgør.

Sønderjyske har haft de dårligste resultater af alle hold indtil videre. Især ’Rabeck’ er rendt ind i nogle grimme nederlag. Senest 1-10 mod turneringens topscorer; FC Midtjyllands ‘Niller’. Det er dog også lykkedes sønderjyderne at spille tætte kampe, så før eller siden vil nullet i pointtabellen formentlig blive slettet.

Spørgsmålet er bare om de bliver mod Randers, der kommer fra en god oplevelse mod FC Helsingør, der blev besejret i en helt tæt duel. ‘HassanPlayer’ tabte ganske vist 3-0 mod Tamer ‘TT’ Taser, men ‘Al-Bacha’s storsejr over ‘Kaz’ i første kamp var nok for Randers.

Randers vil gerne helt op at lege med om medaljerne, men er lige nu to points fra top otte.

 

 

OPTAKT: AGF – LYNGBY

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay 

Hashtag: #esuperliga og #agflbk

Spillere i aktion: FifaÜstun (AGF) og Niller (AGF) + Kaalby (LBK) og Aldin (LBK)

Mange vil nok tro, at offensivt sprudlende Brøndby er turneringens mest scorende hold. Men faktisk har både AGF og Hobro scoret et enkelt mål flere end Brøndby; 25.

Lyngby, der sidder på den sidste plads i top otte, lukker ganske mange mål ind, 20 i alt, så der er lagt op til et af aftenens mest målrige opgør.

Spørgsmålet er om Lyngby skal satse på at angribe eller forsvare. ’Aldin’ og ‘Kaalby’ vil nok helst det første, men man kan hurtig blive rundtosset i ’Üstun’s FIFA-karrusel.

Stjernespilleren blev hentet hjem til eSuperligaen fordi, AGF mener det seriøst. Jyderne må trods det knebne nederlag mod FC København forleden absolut ikke afskrives som guldkandidat. Der er et godt set-up omkring holdet, som kan skifte mellem tre dygtige spillere. ‘Üstun’ som kransekagefiguren, unge Niklas ’Niller’ Jacobsen som er en af turneringens mest talentfulde spillere og så den spillende træner, rutinerede Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der regnes for en af de snedigste spillere i landet. Noget af en lækkerbisken at starte aftenens B-stream med.

 

 

OPTAKT: AC HORSENS – OB

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay 

Hashtag: #esuperliga og #achob

Spillere i aktion: Legind (ACH) og Ralle (ACH) + Kongen (OB) og KegleKongen (OB)

Et opgør med odenseanerne som klare favoritter. AC Horsens har turneringens næst dårligste målforskel. Alligevel er det lykkedes østjyderne at rage tre points til sig. Så helt skidt er det bestemt ikke.

Man skal dog tilbage til premiererunden for at finde De Gules eneste sejr. Den kom i hus på reglen om udebanemål via 5-5 mod bundholdet Sønderjyske.

OB måtte for første gang afgive points i fjerde runde mod topholdet Brøndby. ‘Kongen’ og ‘Keglekongen’ var tæt på sejre, men måtte se Brøndby løbe med de tre points på reglen om udebanemål. Se frem til et målrigt opgør.

 

 

OPTAKT: FC HELSINGØR – AAB

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay 

Hashtag: #esuperliga og #fchaab

Spillere i aktion: Kaz (FCH) og Tamer (FCH) + Aagaard (AAB) og Shoppen (AAB)

Skal FC Helsingør have sæsonens første sejr, eller skal AaB op at lege med i midterfeltet? Der er meget på spil i aftenens tredje kamp på B-stream.

Helsingør lukker mange mål ind, men er samtidig det mest scorende af bundholdene. Unge ‘Kaz’ og ‘TT’ har været for svingende i præstationerne, men potentialet er der. Det viste ‘TT’ senest, da han flot slog rutinerede ‘HassanPlayer’ fra Randers med 3-0. Det endda efter at AGFs ’Ustun’ skilte ham ad i en 8-1 sejr i runden før.

Der ligger noget potentiale og ulmer i Helsingør-knægtene, som AaB skal kontrollere, hvis det skal blive til nordjysk sejr. AaB kommer fra turneringens mest målfattige kamp; uafgjort 1-1 mod Vejle Boldklub.

 

 

OPTAKT: VENDSYSSEL FF – HOBRO IK

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay 

Hashtag: #esuperliga og #venhob

Spillere i aktion: Keller (VEN) og Hedegaard (VEN) + Bech (HOB) og Lynge (HOB)

Forsvar mod angreb! Som midterhold er det flot af Vendsyssel at have et af turneringens bedste forsvar. I de foreløbige otte single-kampe er der kun lukket 14 mål ind.

Hobro IK har vist sig at være et festfyrværkeri af scoringer og har med 25 mål lavet fest af alle hold i ligaen sammen med AGF. Dermed ikke sagt at det der umiddelbart ligger i kortene, vil blive til virkelighed, når controllerne tændes.

Det har flere gange i sæsonen vist sig, at en overraskende taktik i første kamp, kan være det, der giver sejren i sidste ende. Så hvem ved? Måske stiller Vendsyssel op i en offensiv chokformation? Vendsyssel overhaler Hobro i tabellen med en sejr og kan spille sig tæt på top otte, hvis det bliver til tre points.

Luk menu