A-stream kampe:

 

OPTAKT: HOBRO IK – AC HORSENS

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #hikach

Spillere i aktion: Hobro IK: Mathias “Bech” Bech og Joakim “Lynge” Lynge

AC Horsens: Mikkel “Legind” Hansen (T) / Rasmus “Ralle” Pedersen

En særdeles afgørende kamp for begge hold. Både Hobro og Horsens har ni points og er dermed placeret et point fra top 8. Det er faktisk noget af en præstation af Horsens, at have skrabet så mange points sammen. HIK har scoret dobbelt så mange mål som Horsens, og er med 40 scoringer turneringens næstmest scorende hold. Hobros målscore er dermed i plus ni, mens Horsens har minus tolv i målforskel. Både Bech og Lynge er placeret flot på topscorerlisten. Men i eSuperligaen er der ikke tid til at juble over målscoreren alene. Det er points, der tæller. Dagens vinder går i top otte.

 

 

OPTAKT: FCK – SØNDERJYSKE

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fcksje

Spillere i aktion: FC København: Mads “MadsR” Rasmussen (T) og Marcus “Marcuzo” Jørgensen

Sønderjyske: Morten Høeg Jamal “banzy_3g” Al-Badry og Magnus “Rabeck” Rabeck

Sønderjyske var en af de eneste klubber, der ikke på forhånd meldte ud, at top otte var målsætningen. Det ser da også svært ud for Banzy og Rabeck. Det er blevet til nogle store nederlag, men også en flot sejr og foreløbig tre points. I går blev det til et “pænt” 2-4 nederlag mod Brøndby, og i dag venter topholdet FC København. Top otte ser ud til at være forpasset for sønderjyderne, som dermed kan spille mere frit. Løveflokken udgøres for tiden af Mads “MadsR” Rasmussen og Marcus “Marcuzo” Jørgensen. Københavnernes holdkaptajn August ‘Agge’ Rosenmeier er efter et sygdomsforløb nu i udlandet at spille turnering. Men det har ikke kostet points. FC Københavns eneste pointtab kom allerede i 2. runde, da det blev uafgjort mod Randers FC.

 

 

OPTAKT: BRØNDBY – AGF

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #bifagf

Spillere i aktion: Brøndby IF: Daniel “Dingo” Klink Kristensen og Frederik “Fredberg” Fredberg

AGF: Fatih “FifaÜstun” Üstun / Niklas “Niller” Jacobsen

Aftenens storkamp! Brøndby og AGF deler andenpladsen et point efter FC København. Begge klubber har blot tabt en enkelt kamp. Brøndby tabte knebent i Fifa New Firm mod FC København, og AGF er ligeledes blot blevet besejret af topholdet fra hovedstaden. Begge klubber er sikre i top 8, men det er rigeligt på spil alligevel. Dels er det vigtigt, at sikre sig en god placering i grundspillet, da man så på papiret får en lettere modstander i kvartfinalen. Dels er det vigtigt ikke, at tabe til en forventet medaljekonkurrent før playoffs. Begge klubber spiller underholdende, målsøgende Fifa-fodbold så det kan blive et rent festfyrværkeri af en kamp.

 

 

OPTAKT: OB – FC MIDTJYLLAND

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #obfcm

Spillere i aktion: OB: Lasse “Kongen” Bækkelund (T) og Claes “KegleKongen” Hansen

FC Midtjylland: Wahed “The Kid” Obayd (T) og Nicklas “Niller” Steensgaard

Hverken OB eller FC Midtjylland kan tåle at tabe dette opgør. Det er så utrolig vigtigt. Begge klubber har tabt pusten efter en forrygende start i eSuperligaen. FCK slog OB 11-2 i går, og med Lasse “Kongen” Bækkelund tilbage på holdet, skal fynboerne ud at vise noget vilje i dag. Men det kan blive svært mod FC Midtjylland, der ligesom OB kæmper for at holde sig omkring top 8. Og efter tre nederlag i træk, begynder det at se svært ud for midtjyderne, der stiller op med to københavnere på holdet. Niller blev skudt ned fra topscorerlistens førsteplads i går aftes af brandvarme FifaÜstun, som vandt 6-2. TheKid har turneringen igennem kæmpet for at leve op til Nillers generelt flotte resultater, og hvis OB skal besejres, skal begge FCM’ere være på fra start.

 

 

 

B-stream kampe:

 

OPTAKT: RANDERS FC – VENDSYSSEL FF

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #rfcven

Spillere i aktion: Randers FC: Hassan “HassanPlayer” Al-Sarif (T) og Mohamed “Al-Bacha”Al-Bacha

Vendsyssel FF: Andreas Kjær “Hedegaard” Hedegaard og Andreas “Keller” Keller

Randers FC slog stærke Hobro IK i aftes med 4-3. En vigtig sejr for randrusianerne, der dermed rykkede op i top 8, hvor Al-Bacha opg HassanPlayer så gerne vil være. Vendsyssel har blot fire point, men har tabt flere opgør knebent. Med en lang stime af sejre, kan Vendsyssel stadig nå top 8, men hvis det bliver til nederlag i dette opgør mod Randers, skal der et lille mirakel til at bringe Vendsyssel i playoffs. En lækkerbidsken at åbne B-stream med.

 

 

OPTAKT: SILKEBORG IF – AAB

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #sifaab

Spillere i aktion: Silkeborg IF: Adel “Adellovich” Daher og Jesper “Pilm” Prang

AaB: Thomas Nygaard Anders “Hansi” Hansen og Daniel “Shoppen” Mogensen

Silkeborg og AaB ligger side om side I tabellen som nummer 13 og 12. Men der er ikke langt op til top 8, så med et par sejre i træk, vil det se pænt ud for begge klubber. Men det strammer til og det er svært at forestille sig, at der er plads til både Silkeborg og AaB i top 8. Dermed er det altså så direkte en duel om top 8, som det næsten kan blive. Shoppen har vist god for for AaB på det seneste og skal forsøge at vinde så stort som muligt. Silkeborgs Adellovic blev omvendt sat på plads i går af Vejles brandvarme LordHjort og tabte 1-6. En kamp, der er meget svær at forudsige. Men det bliver spændende!

 

 

OPTAKT: LYNGBY BK – FC HELSINGØR

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #lbkfch

Spillere i aktion: Lyngby BK: Andreas “Kaalby” Hjortskov og Aldin “Aldin” Ismajlovic

FC Helsingør: Wali “Kaz” Kazmi (T) og Tamer “Tamer” Taser

En super lækker kamp for Lyngby BK at spille. Klubben er ovenpå og ligger overraskende på en lun femteplads i eSuperligaen. Endnu en sejr i dag mod bundholdet FC Helsingør vil bringe Lyngby i en meget fordelagtig position i forhold til slutspillet. FC Helsingør har været tæt på at vinde flere gange, men det er blevet ved lige ved og næsten for Kaz og Tamer, der i aftes flaskede deres nye flotte kamptrøjer. Selvom der er stor afstand mellem holdene i tabellen, kan det godt blive en tæt kamp.

 

 

OPTAKT: VEJLE BOLDKLUB – ESBJERG FB

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #vbefb

Spillere i aktion: Vejle Boldklub: Jacob “Kragelund” Kragelund (T) og Joe “JoeFromDenmark” Nørregaard

Esbjerg fB: Christian “Qack” Lillebæk (T) og Daniel “Chrøis” Chrøis

Esbjerg fB møder Vejle Boldklub på det helt rigtige tidspunkt. Mens LordHjort er ude af landet for at spille turnering! Det er noget lettere at besejre Vejle uden en af eSuperligaens varmeste spillere på holdkortet. I dag er det op til Kragelund og JoeFromDenmark at forsvare fjerdepladsen mod vestjyderne. Esbjerg spillede sig med en sejr i går aftes ind i top 8. AaB blev slået knebent. En ny sejr over et svækket Vejle-hold vil give arbejdsro i Esbjerg-lejren.

 

 

 

Luk menu