Opsummering:

De to sidste spillerunder i eSuperligaen spilles i aften. Seks hold er sikre i top 8:

AGF, FC København, Brøndby IF, Vejle Boldklub, Randers FC og Lyngby BK.

Nu kæmper de om de bedste seedninger til Playoffs.

AC Horsens, Esbjerg FB, FC Midtjylland og AaB slås om de to sidste pladser.

Silkeborg har fire points op og dermed også en lille mulighed for top 8 med to sejre i aften.

Hobro IK må sande, at det bliver for stor en mundfuld at hente fem points og tilmed skulle overhale fire hold i tabellen.

OB, Vendsyssel FF, Sønderjyske og FC Helsingør må slås om de højeste bundplaceringer.

Før de to sidste spillerunder er FC Helsingør det eneste hold i eSuperligaen, der er sikker på sin slutplacering.

Tamer og Kaz bliver nummer sidst. 

Sikke et drama den første sæson i eSuperligaen har udviklet sig til!

Tak, fordi I ser med på Dplay.

 

 

 

A-stream:

 

OPTAKT: AC Horsens – Randers FC

Kampstart: 16.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #achrfc

Spillere i aktion: ACH: Mikkel “Legind” Hansen (T) / Rasmus “Ralle” Pedersen

RFC: Hassan “HassanPlayer” Al-Sarif (T) / Mohamed “Al-Bacha”Al-Bacha

AC Horsens har tre points ned til 9. pladsen, som ingen vil have. Dagens modstandere er Randers og Silkeborg og med en sejr i en af kampene er Horsens sikret en plads i Playoffs. Her har Randers allerede sikret sig en plads efter en sæson på godt og skidt. Men det gælder om at peake, når man skal, og det ved HassanPlayer og Al-Bacha bedre end nogen. Så med to sejre i går sikrede Randers sig adgang til Forum og kan spille frit i dag. Det kan blive en meget flot og spændende kamp.

 

 

OPTAKT: Esbjerg fB – OB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #efbob

Spillere i aktion: EFB: Christian “Qack” Lillebæk (T) / Daniel “Chrøis” Chrøis

OB: Lasse “Kongen” Bækkelund (T) / Claes “KegleKongen” Hansen

  

Esbjerg holder sig lige præcis i top 8. OB startede som lyn og torden, men er ude efter en lang dårlig stime af nederlag. Esbjerg har FC Midtjylland kun ét point bag sig, så vestjyderne skal bruge to sejre i dag for at være sikre på top 8. Det kan dog blive svært nok mod striberne fra Fyn. Både Kongen og Keglekongen er blandt spillets ekvilibrister, så hvis begge har en god dag, kan det både blive op ad bakke for Esbjerg og målrigt. Underholdende bliver det nok også, da spillerne kender hinanden godt indbyrdes. Aftenens sidste modstander for Esbjerg er Randers, der har kvalificeret sig til Playoffs.

 

 

OPTAKT: AGF – Vejle Boldklub

Kampstart: 18.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #agfvb

Spillere i aktion: AGF: Lars “PrimeTurbo” Korreborg (T) / Niklas “Niller” Jacobsen

Vejle Boldklub: Jacob “Kragelund” Kragelund (T) / Joe “JoeFromDenmark” Nørregård

 

Begge holds topspillere sidder over i dag, men FifaÜstun og LordHjort er klar til Playoffs i Forum på mandag. Derfor er det op til de øvrige spillere at hæve niveauet og tage mere ansvar. AGF tabte begge kampe i går, men sidder stadig på førstepladsen. Både spillende træner, PrimeTurbo, og det unge talent, Niklas, havde én sløj kamp i går. Mod Horsens tabte Niklas 4-0 mod Legind og mod Sønderjyske tabte PrimeTurbo klart med 3-0 til en af turneringens yngste spillere; saksesparkskongen Rabeck. Med en sejr vil Vejle dog kun være ét point bag aarhusianerne, så begge mandskaber har meget at spille for. Jo højere placering i top 8, jo nemmere modstander vil det give på papiret i kvartfinalen. Så selv om begge mandskaber er Forum-klar, vil der ikke blive givet noget væk. 

 

 

OPTAKT: FC Helsingør – Brøndby IF

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fchbif

Spillere i aktion: FCH: Wali “Kaz” Kazmi (T) / Tamer “Tamer” Taser

Brøndby IF: Daniel “Dingo” Klink Kristensen / Frederik “Fredberg” Fredberg

 

Bliver det mod Brøndby FC Helsingør tager den første sejr i eSuperligaen? Det ville nok passe Kaz rigtig godt. Helsingør-spilleren repræsenterede tidligere Brøndby eSport. Tamer og Kaz kæmper godt, men det sidste har manglet i en liga med meget højt niveau. I mandags fulgte Helsingør FCK helt til dørs og tabte kun på reglen om udebanemål efter 5-5. Men Brøndby kæmper for at vinde grundspillet, så Tamer og Kaz får ikke den første sejr i turneringen foræret af de blå-gule. Brøndby møder AaB i aftenens sidste kamp imens FC Helsingør dyster mod OB.

 

 

B-stream:

 

OPTAKT: Sønderjyske – Silkeborg IF

Kampstart: 16.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #sjesif

Spillere i aktion: Sønderjyske: Jamal “banzy_3g” Al-Badry / Magnus “Rabeck” Rabeck

Silkeborg IF: Adel “Adellovich” Daher / Jesper “Pilm” Prang

 

Sønderjyske er begyndt at røre på sig. Det er blevet til flere flotte sejre af de to young guns, Rabeck og Banzy3_g, der lige skulle vænne sig til det store set up i eSuperligaen. I går aftes kom gennembruddet så; 6-5 over topholdet AGF, hvis spillende træner PrimeTurbo måtte se sig besejret klart med 3-0 af en af turneringens yngste. I dag kan sønderjyderne så rykke hele to pladser op i tabellen og derved overhale både Vendsyssel og OB. Modstanderen Silkeborg IF har fire points op til top 8 med seks points at spille om. Det bliver svært, og andre resultater skal tilmed flaske sig, før Pilm og Adellovic får udleveret controllere i Forum. 

 

 

OPTAKT: Lyngby BK – AaB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #lbkaab

Spillere i aktion: Lyngby BK: Andreas “Kaalby” Hjortskov / Aldin “Aldin” Ismajlovic

AaB: Anders “Hansi” Hansen / Daniel “Shoppen” Mogensen

 

Lyngby har fem point ned til 8. pladsen, men skal overhales af tre hold, hvis det ikke skal blive til Playoffs. Den er hjemme for Kaalby og Aldin. Lyngbys styrke gennem hele turnringen har været, at spillerne har ligget tæt i niveau. Det er svært at storsejre over de snu Lyngbyspillere, så den spiller, der har spillet returkamp, har stort set hver gang haft pæn mulighed for at sejre. AaB var næsten begravet for tre spillerunder siden. Det fik dog Shoppen til at tage controlleren over i den anden hånd, og han har ikke set sig tilbage siden. Hvis AaB vinder begge sine kampe i dag, er Top 8 inden for mulig rækkevidde – afhængigt af andre resultater. AaB har dog stærke Brøndby IF i sidste runde, så alt skal flaske sig for Hansi og Shoppen. Hansi sagde i interview i går, at han gerne vil være manden, der bremser Dingo peberkværn. Vi får se.

 

 

OPTAKT: FC Midtjylland – Hobro IK

Kampstart: 18.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fcmhik

Spillere i aktion: FCM: Wahed “The Kid” Obayd (T) / Nicklas “Niller” Steensgaard

Hobro IK: Mathias “Bech” Bech / Joakim “Lynge” Lynge

 

FC Midtjylland fik kun ét point i går, og det var ikke efter planen. Derfor er ulvene fra Heden pressede før dagens afgørende dobbeltrunde. eSuperligaens topscorer, Niller, skal skyde med skarpt i begge kampe, og så skal TheKid have styr på defensiven, der blev skilt ad af Esbjergs Crøis i går. Niller gav TheKid 5-1 med ind til kampen mod Chrøis ved at slå Qack, men TheKid tabte med samme cifre og ulvene måtte æde en super bitter uafgjort. FC København er aftenens sidste modstander for FCM, så hvis det ikke bliver til sejr over Hobro, ligner top 8 et fatamorgana. Hobro IK overraskede på de gode dage, men holdt ikke niveau, da det blev crunch time. Lynge og Bech er dog glimrende Fifa-spillere, som vi nok skal komme til at se mere til. Bech er nummer tre på topscorerlisten og puster altså Midtjyllands Mål-Niller i nakken. Dog på afstand. Niller har hugget 50 mål i kassen, Bech har sat 41 ind. Ligesom AGFs FifaÜstun, der har siddet flere spillerunder over.

 

 

OPTAKT: Vendsyssel FF – FC København

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #venfck

Spillere i aktion: Vendsyssel FF: Andreas Kjær “Hedegaard” Hedegaard / Andreas “Keller” Keller

FC København: Mads “MadsR” Rasmussen (T) / Marcus “Marcuzo” Jørgensen

 

Vendsyssel FF er nummer 14 men kæmper for både slutplacering og for at efterlade et godt indtryk. Det lykkedes fint i går, da bundholdet FC Helsingør blev besejret med 4-3. Marcuzo og MadsR bliver en stor opgave for Keller og Hedegaard, men at københavnerne ikke er usårlige, så vi i går. Først blev det til et 3-6 nederlag mod Vejle Boldklub med en storspillende LordHjort i hovedrollen. 4-1 over Marcuzo! Dernæst afgav løverne to point mere, da Lyngby var tæt på tre points men også måtte nøjes med et. FC København har FC Midtjylland senere på aftenen, imens Vendsyssel spiller direkte om bedste tabel-placering imod Sønderjyske. Opgøret kan sagtens blive tættere end forskellen i placeringer antyder.