A-stream

OPTAKT: AGF – Esbjerg fB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #agfefb

Spillere i aktion: AGF: Fatih “FifaÜstun” Üstun / Niklas “Niller” Jacobsen

EfB: Christian “Qack” Lillebæk (T) / Daniel “Chrøis” Chrøis 

 

AGF tog førstepladsen i eSuperligaen fra FC København i aftes ved at slå OB knebent. Top 8 kan ikke kikse og turneringens topscorer, FifaÜstun, tæver modstandere på stribe. Esbjerg tabte klart til Hobro IK i aftes, men holder sig i top 8 på yderste mandat. Vestjyderne savner stabilitet i resultaterne, men kan på en god dag drille AGF, der dog stiller i stærkeste opstilling med FifaÜstun og Niller. Det bliver en travl og vigtig dag i gamerstolen for Qack og Crøis.

 

 

OPTAKT: Brøndby IF – Vendsyssel FF

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #bifven

Spillere i aktion: BIF: Daniel “Dingo” Klink Kristensen / Frederik “Fredberg” Fredberg

VEN: Christian “Aaby” Aaby Nielsen / Andreas Kjær “Hedegaard” Hedegaard

 

Brøndby IF startede forrygende, men har efterhånden tabt tre kampe. Det er kun lykkedes de forsvarende klubverdensmestre at besejre én modstander i eSuperligaens top 6; Vejle Boldklub. Jo længere nede i tabellen Brøndby havner, jo sværere bliver det for Dingo og Fredberg i Playoffs. Vendsyssel FF lever i et lille håb om top 8. Aaby scorede et vanvittigt mål i sidste sekund mod Silkeborgs Adellovic i aftes, så med syv points i tabellen kan det stadig lade sig gøre for Vendsyssel at spille til Playoffs i stedet for at se på. Det bliver en vild kamp! Det er ved at være alt eller intet for Vendsyssel, og derfor kan holdet spille frit. 

 

 

OPTAKT: Hobro IK – FC København

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #hikfck

Spillere i aktion: HIK: Mathias “Bech” Bech / Joakim “Lynge” Lynge

FCK: August “Agge” Rosenmeier (T) / Marcus “Marcuzo” Jørgensen

 

Hobro IK har gjort det overraskende godt i eSuperligaen. Jyderne er stadig med i kapløbet om top 8. I aftes blev Esbjerg besejret klart, og selvom Agge er tilbage på Byens Hold, der stiller i stærkeste opstilling, kan man ikke afskrive Bech og Lynge. Bech moste Chrøis 5-1 i går, sidder flot på topscorerlistens tredjeplads og kan med god smag i munden kalde sig selv et af Danmarks største Fifa-talenter. Talentspejderne bør stå i kø. FC København er turneringens eneste ubesejrede hold. Sæsonens anden uafgjorte kamp kom i går, da AC Horsens førte langt ind i kampen, der sluttede 4-4. Agge var i weekenden et smut til turnering i Rumænien, hvor det flot lykkedes at nå semifinalen, som han tabte i straffesparkskonkurrence.

 

 

OPTAKT: OB – Silkeborg IF

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #obsif

Spillere i aktion: OB: Lasse “Kongen” Bækkelund (T) / Claes “KegleKongen” Hansen

SIF: Daniel Lauridsen Adel “Adellovich” Daher / Jesper “Pilm” Prang

 

Hvilken kamp! Det er nogle af de veletablerede drenge i dansk Fifa-sport, der dyster her i et sandt top 8-drama. Kongen og Keglekongen var med helt i toppen efter fire runder, men er nu nummer 11. Der er dog stadig blot ét point op til drømmeland for Fyns eneste repræsentant i eSuperligaen. OBs topnavn, Kongen, har været svækket af sygdom, men er helt tilbage. Silkeborgs resultater har også været meget svingende. Og så er det blevet til flere meget bitre nederlag i kampe, som Silkeborg nok burde have lukket og kørt sikkert hjem. Senest i går, hvor Adellovic med et kvarter indkasserede to scoringer imod Aaby. Den sidste på kampens sidste spark. Derefter fik Adellovic’s controller en flyvetur, men man forstod hans bitterhed. Skuddet ville kun have gået ind én ud af tusind gange, var flere eksperter enige i. Vinder OB, går holdet i top 8 – Silkeborg skal bruge flere sejre, før den position er tilbageerobret.

 

 

 

 

B-stream

OPTAKT: FC Helsingør – FC Midtjylland

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fchfcm

Spillere i aktion: FCH: Wali “Kaz” Kazmi (T) / Tamer “Tamer” Taser

FCM: Wahed “The Kid” Obayd (T) / Nicklas “Niller” Steensgaard

 

FC Helsingør er stadig turneringens eneste hold uden sejr. I går vandt Vejle 6-3 over nordsjællænderne. I aften venter FC Midtjylland, der i den grad trænger til points. Midtjyderne regner sig selv som top 8-hold, men tabellen viser noget andet her den 4. december. Niller og TheKid har givet os nogle af turneringens mest spændende kampe, men de har ofte selv stået som taberne. Helsingør må acceptere, at Playoffs bliver uden dem. Men mon ikke Kaz og Tamer dukker op i Forum den 17. december alligevel? Begge spillere har repræsenteret deres klub på fornem vis, men niveauet i eSuperligaen har vist sig, at være svært at lege med i. En sejr over Helsingør vil bringe midtjyderne i top 8.

 

 

OPTAKT: Randers FC – AaB

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #rfcaab

Spillere i aktion: RFC: Hassan “HassanPlayer” Al-Sarif (T) / Mohamed “Al-Bacha”Al-Bacha

AaB: Thomas Nygaard Anders “Hansi” Hansen / Daniel “Shoppen” Mogensen

 

Randers FC har efter en down-periode fundet det gode spil frem igen. HassanPlayer spillede en af sine bedste kampe i går, da han slog Fifa-vennen, TheKid, 4-1. Og hvis HassanPlayer kan følge Al-Bachas stabilt høje niveau til dørs i resten af turneringen, må man igen nævne Randers FC blandt medaljekandidaterne. Men først skal Playoffs sikres og her er Randers ikke endnu, trods aktuel 6. plads. AaB har nu fem points op til top 8 og skal steppe op NU, hvis de ikke skal blive en af taberne i Playoffs-rouletten. Aagaard, der afløses af Hansi i aften, indkasserede et saksesparksmål i to minutters tillægstid i aftes mod Rabeck. Det var et sindsygt flot mål, men det gjorde næsten ondt at se på, og hvis man ikke kunne følge Aagaards skuffelse, har man intet Fifa-hjerte.

 

 

OPTAKT: Vejle Boldklub – Sønderjyske

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #vbsje

Spillere i aktion: VB: Jacob “Kragelund” Kragelund (T) / Joe “JoeFromDenmark” Nørregaard

Sønderjyske: Morten Hoeg Jamal “banzy_3g” Al-Badry / Magnus “Rabeck” Rabeck

 

Vejle Boldklub var på forhånd regnet blandt top 8-favoritterne og er da også kravlet pænt op til en aktuel 5. plads. Det lykkedes at hive en flot 6-3 sejr i land i aftes over FC Helsingør uden LordHjort på holdet. Han har ligesom FCKs Agge spillet turnering i Rumænien i weekenden. Og Lorden får en ekstra hviledag mod Sønderjyske. De himmelblå kom dog igang i går og hentede en vigtig sejr over AaB på Rabecks vanvittige saksesparksscoring i sidste sekund. Sønderjyske har altså selvtilliden helt i top og vil gå ud at spille for sejren. Kragelund er altså dagens holdkaptajn for vejlenserne, og han skal igen vise, at han leverer sejre, når LordHjort ikke er med til at gøre det.

 

 

OPTAKT: Lyngby BK – AC Horsens

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #lbkach

Spillere i aktion: LBK: Andreas “Kaalby” Hjortskov / Aldin “Aldin” Ismajlovic

ACH: Mikkel “Legind” Hansen (T) / Rasmus “Ralle” Pedersen

 

Lyngbys sæson i eSuperligaen er gået langt over de flestes forventning. Holdet lagde lidt forsigtigt ud, men efter gårsdagens super sejr over Brøndby IF, er der ingen grund til at se sig tilbage for Lyngby BK. Flere hold i ligaen bøvler med stor niveauforskel på spiller et og to, men for Lyngby har både Aldin og Kaalby leveret ganske stabil Fifa-bold og ganske stabile resultater. Det samme kan skrives om AC Horsens, der for alvor er begyndt at bide fra sig. Og hvis den Gule Fare først sidder i haserne på én, er det svært at ryste dem af sig. Ralle og Legind giver ikke Playoff-pladsen fra sig uden sværdslag. 

Holdet sidder før 10. runde på en delt 7./8.-plads.

 

 

DET BLIVER EN SUPER 10 SPILLERUNDE!

SE MED PÅ DPLAY FRA KLOKKEN 17 TIL 22.

 

Luk menu