A-stream

 

OPTAKT: VEJLE BOLDKLUB – FC HELSINGØR

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #vbfch

Spillere i aktion: VB: Jacob “Kragelund” Kragelund (T) og Joe “JoeFromDenmark” Nørregaard. FCH: Wali “Kaz” Kazmi (T) og Tamer “Tamer” Taser.

Der er syv kampe tilbage i grundspillet, og FC Helsingør har 11 points op til en placering i top 8. Det ser ud til, at Tamer og Kaz må se slutspillet fra tilskuerpladserne i Forum. Det skal nu også nok blive en fornøjelse. Billetterne er kommet i salg. Vejle Boldklub ligger på en lun femteplads trods et 4-5 nederlag i tirsdags mod Esbjerg. Og til kampen mod bundholdet har vejlenserne endda LordHjort tilbage på holdkortet efter en turnering i Rumænien. Vejle er favoritter, men Helsingør har niveau til før eller siden at tage en sejr i eSuperligaen.

 

OPTAKT: BRØNDBY IF – LYNGBY BK

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #biflbk

Spillere i aktion: BIF: Daniel “Dingo” Klink Kristensen og Frederik “Fredberg” Fredberg. LBK: Andreas “Kaalby” Hjortskov og Aldin “Aldin” Ismajlovic

Det eneste top 6-hold Brøndby har besejret er Vejle Boldklub. Drengene fra Vestegnen har tabt knebent til både FC København og senest AGF, som stjal Brøndbys andenplads i tabellen. Dingo ligger i toppen af eksperternes power ranking, imens Fredberg har haft lidt vanskeligere ved at finde topformen. Denne gang er modstanderen en af turneringens overraskelser; Lyngby Boldklub. Aldin er i storform og Kaalby følger ham pænt til dørs. Med tre sejre i træk ligger Lyngby på en flot fjerdeplads kun tre points efter aftenens modstander Brøndby. Alligevel er Lyngby nødt til at se sig over skulderen. Der er kun tre points ned… så er holdet ude af top 8 igen. Brøndby har seks points ned. Så tæt er eSuperligaen.

 

OPTAKT: RANDERS FC – FC MIDTJYLLAND

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #rfcfcm

Spillere i aktion: RFC: Hassan “HassanPlayer” Al-Sarif (T) og Mohamed “Al-Bacha” Al-Bacha. FCM: Wahed “The Kid” Obayd (T) og Nicklas “Niller” Steensgaard

Både Randers og FC Midtjylland er tilbage i det gode selskab efter en tur ude af top 8. Hvem holder momentum? Randers’ verdensmester fra 2016, Al-Bacha, giver ingenting væk og er ekspert i at redde sejren hjem i kamp to. Senest skulle han besejre Keller med mindst to mål. Han vandt 2-0. HassanPlayer dominerer som regel sine kampe, men får ikke lige så mange points ud af dem. Randers har 13 points. Et flere end FCM, som sidder på 8. pladsen. Efter en forrygende start gik det skævt for TheKid og Niller, men de københavnske midtjyder kom tilbage på sporet med en flot 6-3 sejr over OB i tirsdags. Dagens taber ryger ud af top 8 igen.

 

OPTAKT: OB – AGF

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #obagf

Spillere i aktion: OB: Lasse “Kongen” Bækkelund (T) og Claes “KegleKongen” Hansen. AGF: Fatih “FifaÜstun” Üstun og Niklas “Niller” Jacobsen

OB er for første gang i sæsonen ude af top 8. Det tager man ikke let på i Odense og omegn. Slet ikke i Middelfart og Nyborg, hvorfra Kongen og Keglekongen kommer. At møde turneringens for tiden mest sprudlende hold, AGF, er derfor ingen ønskedrøm, når man bare gerne vil have nogle lette points. Og i runden efter venter Silkeborg på OB, som med to nederlag vil havne i store problemer. AGF slog Brøndby og nappede andenpladsen fra netop de blå-gule i tirsdags. Det foregik i en af sæsonens mest dramatiske kampe, hvor FifaÜstun scorede fire mål mod Fredberg i de sidste tyve minutter. Spændende at se, om fynboernes defensiv kan stoppe målmaskinerne Üstun og Niller.

 

B-stream

 

OPTAKT: HOBRO IK – ESBJERG FB

Kampstart: 17.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #hikefb

Spillere i aktion: HIK: Mathias “Bech” Bech og Joakim “Lynge” Lynge.

EFB: Christian “Qack” Lillebæk (T) og Daniel “Chrøis” Chrøis

Det kan blive en herlig kamp mellem Hobro og Esbjerg. Førstnævnte har overrasket, sidstnævnte har levet nogenlunde op til forventningerne. Alligevel er det vestjyderne, der sidder på en top 8 plads. Og netop den bedste halvdel af tabellen bliver svær at nå for Hobro IK igen. Otte ud af 15 kampe i grundspillet er afviklet og iblandt de sidste syv modstandere gemmer sig flere, som Hobro formentlig gerne så udskiftet. Esbjerg har med tre sejre i træk givet sig selv mulighed for at deltage i Playoffs. Der er dog kun få point ned til både OB, Horsens, Silkeborg med flere. Det kan blive en forrygende kamp.

 

OPTAKT: AAB – SØNDERJYSKE

Kampstart: 18.15

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #aabsje

Spillere i aktion: AAB: Anders “Hansi” Hansen og Daniel “Shoppen” Mogensen.

SJE: Jamal “banzy_3g” Al-Badry og Magnus “Rabeck” Rabeck

Hansi bliver Shoppens makker til kampen mod Sønderjyske, der har turneringens dårligste målscorer og ligger næstsidst. Alligevel er det lykkedes Rabeck og banzy_3g at spille flere flotte og seværdige kampe. En enkelt sejr er det også blevet til, men top 8 forbliver en drøm. AaB kan stadig nå top 8 med en god sejrsstime, men nordjyderne havde nok forventet lidt mere af egne evner, end de skarpe modstandere i eSuperligaen har ladet dem byde ind med. Der er stadig kun fire points op til top 8 for AaB, og hvis drømmeland skal indhentes er der ikke råd til pointtab mod et bundhold.

 

OPTAKT: FC KØBENHAVN – AC HORSENS

Kampstart: 19.30

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #fckach

Spillere i aktion: FCK: August “Agge” Rosenmeier (T) og Marcus “Marcuzo” Jørgensen. ACH: Mikkel “Legind” Hansen (T) og Rasmus “Ralle” Pedersen

FC København har kun stillet med holdkaptajn Agge i halvdelen af kampene. Han har dels været syg, dels til turnering i udlandet. Det er dog blevet til tolv flotte point for FCK i de kampe, hvor MadsR har afløst Agge. Det eneste hold der har taget points fra København er Randers FC. AC Horsens er begyndt at røre på sig i tabellen. Den Gule Fare er på 9. pladsen og hvis både Ralle og Legind rammer en dag på absolut topniveau, kan østjyderne godt tillade sig at drømme om at vågne op til top 8 på tirsdag. Omvendt er Agge ikke tilbage på Danmarks største Fifa-scene for sjov. Han har indtil videre hentet de forventede resultater. Det samme har MadsR. Det er det vigtigste. Udover at levere points har Marcuzo også sprudlet i flere kampe. Det har som regel været ham, der har spillet sejren i hus for københavnerne.

 

OPTAKT: SILKEBORG – VENDSYSSEL FF

Kampstart: 20.45

Se med: Gratis på Dplay og på Canal 9

Hashtag: #esuperliga og #sifven

Spillere i aktion: SIF: Adel “Adellovich” Daher og Jesper “Pilm” Prang.

VEN: Christian “Aaby” Aaby Nielsen / Andreas Kjær “Hedegaard” Hedegaard

Silkeborg kæmper indædt for top 8, Vendsyssel må efter al sandsynlighed tage til takke med en placering i bunden. Ellers er det NU sejrsstimen skal startes for Hedegaard og Aaby. Modstanderne på det andet hold, er bare ikke sjove at møde, når det kører for dem. Pilm og Adellovic kender gamet og man skal ikke lade sig snyde af, at holdet ligger nummer 11. Det er blevet til flotte sejre undervejs og anden halvdel af kampprogrammet ser lidt lettere ud for Silkeborg IF, der helt sikkert kommer til at give ALT, hvad de har for at få udleveret controllere i Forum den 17. december.

 

GOD FORNØJELSE PÅ DPLAY!

køb billetter til kæmpe playoffs-event i Forum den 17. december her.

 

Luk menu