ESuperligaen, herunder DreamHack og Divisionsforeningen, vil fortsætte med at følge de officielle retningslinjer fra WHO og Sundhedsstyrelsen.

I forbindelse med vores studieproduktioner af eSuperligaen, beder vi deltagere, publikum og produktionspersonale om at blive hjemme, hvis:
1) I udviser eller har inden for de seneste 14 dage udvist tegn på sygdom med influenzalignende symptomer (feber, hoste og/eller vejrtrækningsbesvær).
2) I har rejst i et risikoområde inden for de seneste 14 dage. Hold dig løbende opdateret på risikoområder på https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/hvis-du-har-rejst-i-et-risikoomr%C3%A5de 

Alle, der er til stede i forbindelse med eSuperliga-udsendelserne, bedes være ekstra opmærksom på god hygiejne. Dette indebærer grundig vask af hænder, hyppig brug af håndsprit og generelt brug af sund fornuft omkring hygiejne for at undgå at blive syg og smittet.

Vi er i løbende dialog med sundhedsmyndighederne og i forhold til ovenstående retningslinjer, tillader vi os at ændre disse i takt med, at myndighedernes anbefalinger ændres.

Henvisninger til yderligere information om COVID-19:
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Luk menu