Parametertype

Forklaring på parametertype

Mål Mål scoret af holdet.
Mål imod Mål scoret imod holdet.
Boldbesiddelse De procentvise kontrol over bolden et hold har gennem kampen(e).
Antal afslutninger inklusiv blokeret Det totale antal afslutninger et givet hold har mod mål, inklusiv de blokeret afslutninger.
Denne bruges ikke til beregning af scoringsprocent. Til beregning af scoringsprocent bruges Antal afslutninger, som er minus blokeret afslutning.
Succesfulde afleveringer De procentvise succesfulde afleveringer.
Chancer skabt En spiller assisterer til en afslutning, inklusiv de afslutninger der bliver til mål.
Åbne chancer skabt En aflevering som ledte til en helt åben afslutning. Eksempelvis en til en mulighed, eller afslutning fra kort afstand til målet.
Rødt Antal røde kort givet.
Gult Antal gule kort givet.
Scoringsprocent Den procentvise scoring rate. Dette er beregnet ved antal mål divideret med antal afslutninger. (Antal afslutninger er uden blokeret afslutninger.)
Antal afslutninger Det totale antal afslutninger et givet hold har mod mål, eksklusiv de blokeret afslutninger.
Denne bruges til beregning af scoringsprocent.
Antal afslutninger på mål Det totale antal afslutninger et givet hold har indenfor målrammen. Det vil sige afslutninger på stolpen ikke tæller med, og derudover er det også eksklusiv de blokeret afslutninger.
Antal hovedstød på mål Det totale antal hovedstød indenfor målrammen.
Antal afslutninger blokeret Det totale antal afslutninger, som blev blokeret mod mål.
Antal afslutninger på stolpen Det totale antal afslutninger, som rammer træværket.
Antal afslutninger inde i feltet Det totale antal af afslutninger mod mål, som er foretaget inde i det store målmandsfelt.
Antal afslutninger udenfor feltet Det totale antal af afslutninger mod mål, som er foretaget udenfor det store målmandsfelt.
Mål scoret i feltet Det totale antal mål, som er scoret inde i det store målmandsfelt.
Mål scoret udenfor feltet Det totale antal mål, som er scoret udenfor det store målmandsfelt.
Mål scoret på frispark Det totale antal mål, som er scoret på frispark.
Mål scoret på hovedstød Det totale antal mål, som er scoret på et hovedstød.
Mål scoret på straffe Det totale antal mål, som er scoret på et straffe.
Mål scoret på kontra Det totale antal mål, som er scoret på et kontraangreb. Dvs. bolden bliver hurtigt brudt og diageret op i modstanderes ende hvor der scores.
Mål scoret med venstre ben Det totale antal mål, som er scoret med venstre ben.
Mål scoret med højre ben Det totale antal mål, som er scoret med højre ben.
Afleveringer Det totale antal af afleveringer.
Succesfulde afleveringer Den procentvise afleverings succesrate. Dette er beregnet ved det totale antal afleveringer, divideret med antal succesfulde afleveringer.
Total antal lange afleveringer Det totale antal af lange afleveringer. Lange afleveringer er defineret som afleveringer over 32 meter, hvilket svarer fra dataproviders side til 35 yards.
Succesfulde lange afleveringer (+32meter) Den procentvise lange afleverings succesrate. Dette er beregnet ved det totale antal afleveringer, divideret med antal succesfulde lange afleveringer.
Succesfulde afleveringer - egen banehalvdel Den procentvise afleverings succesrate, foretaget på ens egen banehalvdel. Dette er beregnet ved det totale antal afleveringer, divideret med antal succesfulde lange afleveringer. (Begge antal afleveringer foretaget på ens egen banehalvdel).
Succesfulde afleveringer - modstanders banehalvdel Den procentvise afleverings succesrate, foretaget på modstanderens banehalvdel. Dette er beregnet ved det totale antal afleveringer, divideret med antal succesfulde lange afleveringer. (Begge antal afleveringer foretaget på modstanderens banehalvdel).
Fremadrettede afleveringer Den procentvise andel af afleveringer, som var fremadrettet på banen. (Både på egen og modstanders banehalvdel).
Bagudrettede afleveringer Den procentvise andel af afleveringer, som var bagudrettet på banen. (Både på egen og modstanders banehalvdel).
Afleveringer til siden Den procentvise andel af afleveringer, som var til siden på banen. (Både venstre og højre side, samt på egen og modstanders banehalvdel).
Bolderobringer Det samlede antal erobringer af bolden som er vundet og fastholdt.
Tacklinger Det totale antal tacklinger på hele banen, både dem som er vundet og tabt.
Blokeringer Det totale antal blokeringer af skud, som spillerne har foretaget.
Clearinger Det totale antal clearinger, som spillerne har foretaget. (Dvs. sparket væk fra hvor bolden befandt sig på banen).
Frispark Det totale antal frispark modtaget, hvor modstander har enten begået frispark, fejl eller farligt spil. (Denne inkluderer ikke hånd-på-bolden, eller begået straffe).
Dueller langs jorden vundet Det totale antal dueller vundet, hvor bolden er på jorden.
Luftdueller vundet Det totale antal dueller vundet i luften.